Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Rom Centralstation

Gör Elephant Car Rental för Rom Centralstation i Italien ditt nummer ett val för billiga Elephant Car Rental biluthyrning. Vi hittar du en hel del för högsta kvalitet bil som garanterat vara mindre än 3 år gamla. Var inte begränsas av den strikta tidtabellen för ett busstur eller dyra priser för lokala taxibilar. Hyr en bil vid Rom Centralstation för att se staden och dess omgivningar med den frihet du förtjänar.

Vi söka och jämföra över 1 200 hyrbilsföretag som omfattar lokala och internationella företag. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Vad mer, tar vi bort vår rabatt och skicka det direkt till kunden, så att våra erbjudanden är bättre än att gå direkt! Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Vår Rom Centralstation hyrbil ingår:

  • e parts Försäkring
  • Stöldskydd
  • körskador Omslag
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Med Elephant Car Rental kan du välja en prestige Biluthyrning Rom Centralstation fordon som Mercedes E300 eller Citroen C8, en ekonomi bil som Seat Ibiza, en kompakt bil som Citroen C4, en mellanliggande bil som Peugeot 407 eller en fullstor bil som Volvo S60. Vi har också många 4x4's och 7-sits bilar tillgängliga. Begär en offert över och vi kommer att förse dig med de fordon som finns tillgängliga.

Bokning du semester eller affärsresa för Rom Centralstation med Elephant Car Rental kan inte bli lättare eftersom vi också kan ta emot kunder som skulle vilja ta bilen upp på närliggande ställen som Rome Termini (0 Km) Rom Via Giolitti (1 Km) Rom Tuscolana (2 Km) Rom Via PO (2 Km) Rom Via Ludovisi (2 Km) Rom Villa Borghese (2 Km) Rom Via Aurelia (5 Km) Rom Vatikanstaten Via Cipro (6 Km) Rome Via Tiburtina Järnvägsstation Station (6 Km) .Hur praktiskt är detta! Den uppsamlingsplats för denna plats är Stazione Termini, Rome, 00185.

Vill du lägga till en extra förare för att din försäkring? Du kan normalt lägga till ytterligare drivrutiner från så lite som 4 euro per dag. Kolla in våra kampanjer som vissa bilar kommer att innefatta en extra förare gratis!

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

14 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Rom Centralstation

8,4 / 10
Än en gång tack!!!
Utmärkt bil och service
Några komplikationer alls, utmärkt service.
Utmärkt service på flygplatsen.
Bra service har använt detta företag före.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre