Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Venedig Flygplats

Med en hyrbil Venedig Flygplats från Elephant Car Rental, kan du ha friheten att utnyttja alla attraktioner i närheten. Vår billig hyrbil Venedig Flygplats är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn som Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe och Enterprise för att få hyra fordon i Italien ner.

Alla hyrbil för Venedig Flygplats är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Ford Galaxy, på Ford Galaxy, den Ford Galaxy, den Mercedes Vito, den Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten

Inom 12 miles (15 Kilometer) av Venedig Flygplats finns det några mycket populära hotell. Om du behöver en plats att bo för din semester på affärsresa så ta en titt på Hotel Cipriani Palazzo Vendrami, La Forcola, Ruzzini Palace, Villa Dolcetti, Hotel Venezia, Piave Hotel, Antony Palace Hotel, Hotel Locanda Canal, Hotel Des Bains och  Liassidi Palace.

Den högt rankade hotell Hotel Cipriani Palazzo Vendrami är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 8,7 km från Venedig Flygplats och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Orient-Express Hotels, Ltd äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

34 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Venedig Flygplats

8,6 / 10
Mycket nöjda med tjänsten. Skulle använda du igen.
Väl organiserade och lätt upphämtning.
Vänlig, användbar och effektiv service. Tack.
Bästa pris & inga dolda avgifter
Trevlig & bekvämt service
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre