Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Bologna Flygplats

Billiga hyrbilar Bologna Flygplats med Elephant Car Rental är din bästa insats för din semester eller affärsresa biluthyrning. Vi kan erbjuda fantastiska erbjudanden samt oförlikneliga kundservice som är verksamma i 10 olika länder och på 26 språk. Vi finner du den mest ekonomiska leverantörer för Bologna Flygplats biluthyrning. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret ovan och din bokning kan göras på mindre än 15 minuter.

Så du kan ställa frågan "Hur vet vi våra priser är de lägsta?" - Vi arbetar med ett stort antal pålitliga biluthyrare över hela världen så vi vet vad priser varje bolag erbjuder. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Vi jämför hela tiden priserna på företag som Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Biluthyrning, Alamo och Sixt att hitta det bästa priset för Bologna Flygplats biluthyrning.

Den Elephant Car Rental Bologna Flygplats försäkring förpackning ger dig sinnesro som kommer med fordon Stöldförsäkring, Vagnskadeförsäkring tillsammans med ansvarsförsäkring. Invånarna i Nordamerika erbjuds en exklusiv plan biluthyrning. Du kan hitta mer detaljerad information om detta på ett per fordon basis efter att du har gjort din sökning.

Vi har ett antal ekonomi och lyxbilar tillgänglig som sträcker sig från en Citroen C1 upp en Mercedes E320 Cdi. Om du reser i en grupp så kan vi också tillgodose dina behov med ett antal 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Renault Espace, på Volkswagen Sharan, den Peugeot 807, den Fiat Ducato, på Toyota Minibus och Mercedes Viano.

För att visa hur mycket vi försöker hjälpa alla våra kunder har vi nu flera andra insamlingsplatser i närheten Bologna Flygplats. Vi har nu uthyrning av bilar för Bologna Flygplats är mycket populärt så vi har lagt till andra insamlingsplatser för att göra livet mycket mer bekvämt för dig.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

22 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Bologna Flygplats

8,5 / 10
Upphämtning och återlämning av bilen gick utan en hitch
Effektiv som någonsin!
Mycket effektiv tjänst. Jag kommer att rekommendera till andra.
Strålande tjänst.
Mycket bra service som alltid. Vi använder alltid du.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre