Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Sardinien Alghero Flygplats

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Italien, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vår billig hyrbil Sardinien Alghero Flygplats är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Sardinien Alghero Flygplats. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vårt mål är att ge bästa biluthyrning för dig, så vi ett nära samarbete med alla ledande biluthyrningsfirmor i Italien så har vi tillgång till sin lägsta möjliga priser. Vårt system kommer då att filtrera genom alla dessa priser så att vi kan erbjuda dig fantastiska besparingar på högsta kvalitet biluthyrning.

Alla hyrbil för Sardinien Alghero Flygplats är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett antal ekonomi och lyxbilar tillgänglig som sträcker sig från en Citroen C1 upp en Jaguar S Type. Om du reser i en grupp så kan vi också tillgodose dina behov med ett antal 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Volkswagen Sharan, på Peugeot 807, den Volkswagen Touran, den Mercedes Vito, på Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

Stressfri, säker hyrbil bokningar med första klass kundvård, levererat av vänliga människor.

Hotell i närheten av Sardinien Alghero Flygplats, Italien

Om du är en affärsresenär och behöver inte bo på boende i närheten kan du kanske vill överväga några av de lokala hotellen. Dessa inkluderar Calabona, Catalunya Hotel, Villa Las Tronas, Aparthotel Green Sporting Club, Green Sporting Club Hotel, Carlos V, Hotel La Margherita, Alma Di Alghero Hotel, Hotel Dei Pini och  El Faro Hotel.

Hotellet Calabona är den mest populära i närheten av Sardinien Alghero Flygplats. Det ligger ca 9,8 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Hotusa hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

28 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Sardinien Alghero Flygplats

8,8 / 10
Utmärkt inga extra avgifter snabb effektiv
En bra bil och artiga service.
Bra priser, lätt att bok - all inclusive.
Stor tjänst. Kommer att rekommendera vänner.
Ännu en gång en felfri service.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre