Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Rom Via PO

Elephant Car Rental och dess systersajter är en av de ledande biluthyrning mäklare i världen med ett nätverk av bilar som täcker de flesta städer och flygplatser som någon annan. Vi är inte bara kända för att vara störst, men är kända för att ge några av de lägsta biluthyrning, och särskilt för Rom Via PO. Om du vill ett fordon ska överlämnas till dig vid Rom Via PO kan vi leverera och genom att boka online kan vi spara dig allt besvär för att fylla i tröttsamma pappersarbete vid ankomst.

Fastställande av bästa för Rom Via PO biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Rom Via PO och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Vi har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn som Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe och Enterprise för att få hyra fordon i Italien ner.

Det finns ingen anledning till oro när du hyr en bil med Elephant Car Rental. Vår biluthyrning i Rom Via PO kommer med Skadeförsäkring, undantag stöld och ansvarsförsäkring.

7 och 9-sits fordon finns också tillgängliga om du tar hela familjen eller reser i en liten grupp. Vi har fordon som bland annat Peugeot 807, på Volkswagen Touran, Ford Galaxy det är de Volkswagen Caravelle, den Fiat Ducato och Toyota Minibus men tillgången på samtliga dessa fordon begränsat så se till att boka långt i förskott . Om du har 2 eller flera stora resväska då kan du överväga att starta fordonets storlek du tittar på.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Via Po 8a, Rome, 00198.

Från Rom Via PO kan vi tillåta dig att släppa din bil utanför på en annan plats om det är mer bekvämt för dig. Om du behöver göra detta så måste du välja en annan avhopp punkt när du bokar.

Hotell i Rom Via PO

Om du avser att stanna i närheten Rom Via PO och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Regina Hotel Baglioni, Hotel American Palace Eur, Grand Hotel Del Gianicolo, Hotel Commodore, Eurostars International Palace, Hotel Saint Paul, Gabriella, Eurostars Domus Aurea, Palace - A Boscolo First Class Hotel och  Torre Argentina. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Hotellet Regina Hotel Baglioni är beläget 0,6 km från Rom Via PO och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av TravelCLICK hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Rom Via PO

8,0 / 10
Som sagt alltid stort värde och service
Jag kommer att använda ditt företag igen.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre