Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Rom City

Att hitta billiga Rom City biluthyrning har aldrig varit enklare med Elephant Car Rental. Oavsett om du reser för en affärsresa eller din familj semester, kan Elephant Car Rental erbjuda dig ett stort utbud av fordon och de lägsta priserna på marknaden. Den syster plats Elephant Car Rental har varit online sedan 1999 så vi vet biluthyrning marknaden inifrån och ut. Välj ett företag kommer en lång och pålitlig historia och du kan inte gå fel.

Så du kan ställa frågan "Hur vet vi våra priser är de lägsta?" - Vi arbetar med ett stort antal pålitliga biluthyrare över hela världen så vi vet vad priser varje bolag erbjuder. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Alla Elephant Car Rental fordon innehålla obligatoriska ansvarsförsäkring, obegränsad körsträcka, Skadeförsäkring (överskott tillämpas), stöldskydd (överskott skall tillämpas), skatter och alla tilläggsavgifter.

7 och 9-sits fordon finns också tillgängliga om du tar hela familjen eller reser i en liten grupp. Vi har fordon som bland annat Renault Espace, på Volkswagen Sharan, Peugeot 807 det är de Volkswagen Caravelle, den Fiat Ducato och Toyota Minibus men tillgången på samtliga dessa fordon begränsat så se till att boka långt i förskott .

För att visa hur mycket vi försöker hjälpa alla våra kunder har vi nu flera andra insamlingsplatser i närheten Rom City. Vi har nu uthyrning av bilar för Rom City är mycket populärt så vi har lagt till andra insamlingsplatser för att göra livet mycket mer bekvämt för dig. Om du bokar din hyrbil för den här destinationen då adressen för att hämta det är Stazione Ff.ss.termini - Via Giolitti 34 - Rm, Rome, Lazio, Rome.

Stressfri, säker hyrbil bokningar med första klass kundvård, levererat av vänliga människor.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Rom City

9,0 / 10
Inga problem mycket effektiv
mycket bra och vänliga, inget krångel tjänsten.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre