Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Rom Villa Borghese

Elephant Car Rental har ett huvudsyfte - att hitta dig högsta kvalitet Rom Villa Borghese hyrbil för lägsta möjliga priser. Vi arbetar endast med de mest välrenommerade hyrbilsföretag för Rom Villa Borghese så du kan vara säker på att vi kommer att leva upp till vårt motto - betala mindre, få mer. Vår billig hyrbil Rom Villa Borghese är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Hur får vi våra priser? Det är enkelt, vi bara arbetar med ett stort antal välrenommerade hyrbilsföretag i hela arbetet och jämföra deras priser. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Några av dessa företag omfattar alla de kända namn som Hertz, Alamo, Budget, Näringsliv och Europcar.

Alla hyrbil för Rom Villa Borghese är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

7 och 9-sits fordon finns också tillgängliga om du tar hela familjen eller reser i en liten grupp. Vi har fordon som bland annat Citroen C8, på Renault Espace, Volkswagen Sharan det är de Mercedes Vito, den Mercedes Vito och Mercedes Vito men tillgången på samtliga dessa fordon begränsat så se till att boka långt i förskott . Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

Detta fordon kan samlas in på Via Galoppatoio33 (park Area), Via Del Galoppatoio No.33, Roma, 00197.

Hotell i närheten av Rom Villa Borghese, Italien

Rom Villa Borghese har många hotell där du kan njuta av skönhetsbehandlingar och avkoppling och det finns också många fina barer och restauranger där du kan uppleva en internationell blandning av livsmedel.

Hotellet Regina Hotel Baglioni är den mest populära i närheten av Rom Villa Borghese. Det ligger ca 0,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av TravelCLICK hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Rom Villa Borghese

8,0 / 10
Bra krångel kostnadsfri tjänst. Tack.
Professional och krångel gratis
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre