Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Rom Via Ludovisi

Med Elephant Car Rental Du kan hitta billiga hyrbilar på Rom Via Ludovisi för någon typ av bil. Elephant Car Rental kommer att jämföra priser för små, medelstora och stora fordon, så att du kan välja vilken bil är bästa bilen för din semester eller affärsresa. Vår billig hyrbil Rom Via Ludovisi är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

När vi kommer att hitta de bästa vi kommer att jämföra priserna från våra godkända nätverk av över 1 200 biluthyrningsfirmor över hela världen. För Rom Via Ludovisi biluthyrning, kommer vi att få en fullt integrerad citat från varje företag och erbjuder dig det bästa erbjudandet för ett antal olika fordonstyper. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn som Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe och Enterprise för att få hyra fordon i Italien ner.

Alla hyrbil för Rom Via Ludovisi är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Italien från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Fiat Punto, på Seat Leon, på Mercedes C class, på Volkswagen Touran och Mercedes Vito så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

Detta fordon kan samlas in på Via Sardegna, 51 Car Returning Via Sicilia 9/13, Via Sicilia 9/13 Garage Hotel Excelsior - Drop-off, Rome, 00187, Lazio.

Hotell i Rom Via Ludovisi

Regina Hotel Baglioni, Hotel American Palace Eur, Grand Hotel Del Gianicolo, Hotel Commodore, Eurostars International Palace, Hotel Saint Paul, Gabriella, Eurostars Domus Aurea, Palace - A Boscolo First Class Hotel och  Torre Argentina är alla hotell i närheten.

Hotellet Regina Hotel Baglioni är beläget 0,1 km från Rom Via Ludovisi och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av TravelCLICK hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Rom Via Ludovisi

8,0 / 10
Utmärkt service, tack.
Enkel + enkel
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre