Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Rome Termini

Hyr en bil med Elephant Car Rental för Rome Termini och få ut det mesta av dina resor. Elephant Car Rental kan erbjuda dig låga priser, en stor tjänst och hyrbilar under 2 år bland många andra saker. Var inte begränsas av den strikta tidtabellen för ett busstur eller dyra priser för lokala taxibilar. Hyr en bil vid Rome Termini för att se staden och dess omgivningar med den frihet du förtjänar.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Vi är här för att ge dig det fordon som du väljer till verkligt värde för pengarna.

Vår Rome Termini hyrbil ingår:

  • e parts Försäkring
  • Stöldskydd
  • körskador Omslag
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad . Hyrbil i USA kommer med en frivillig försäkring.

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Ford Galaxy, på Ford Galaxy, den Ford Galaxy, den Mercedes Vito, den Mercedes Vito och Mercedes Vito.

Vi har många andra plocka upp platser i och runt närheten av Rome Termini, så om Rome Termini biluthyrning är inte det perfekta läget kolla de platser Rom Via Giolitti (0 Km) Rom Centralstation (0 Km) Rom Via Ludovisi (2 Km) Rom Via PO (2 Km) Rom Villa Borghese (2 Km) Rom Tuscolana (2 Km) Rom Via Aurelia (5 Km) Rom Vatikanstaten Via Cipro (5 Km) Rome Via Tiburtina Järnvägsstation Station (6 Km) . Du kan hitta dessa mycket bekvämare och oroa dig inte, vi kan fortfarande ge dig bra priser! Vänligen gå till Car Pick Up Galleria Giolitti, Car Return Via Urbana 177, Rome, 00185 för att hämta bilen för den här destinationen.

Närliggande Destinationer