Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Ostia Lido

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Italien, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vår billig hyrbil Ostia Lido är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

När vi kommer att hitta de bästa vi kommer att jämföra priserna från våra godkända nätverk av över 1 200 biluthyrningsfirmor över hela världen. För Ostia Lido biluthyrning, kommer vi att få en fullt integrerad citat från varje företag och erbjuder dig det bästa erbjudandet för ett antal olika fordonstyper. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vårt mål är att ge dig den bästa biluthyrning och vi är säker på att du inte kommer hitta bättre. Vi arbetar redan med alla ledande biluthyrare i Italien och i Ostia Lido, så vi vet vad varje företag avgifter och kan erbjuda dig Ostia Lido bilhyra från de bästa allround leverantör baseras på priser, kvalitet och kundservice , samt försäkringar och statister som ingår.

Alla hyrbil för Ostia Lido är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Italien från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Volkswagen Polo, på Seat Leon, på Mercedes C220, på Volkswagen Touran och Mercedes Vito så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Via Granito Di Belmonte 22 Roma, Lazio, Rome, 00122.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Ostia Lido, Italien

Om du är en affärsresenär och behöver inte bo på boende i närheten kan du kanske vill överväga några av de lokala hotellen. Dessa inkluderar Club Isola Sacra Hotel, Hotel American Palace Eur, Hotel Saint Paul, Hotel Pulitzer Roma, euro house suites rome airport, Marriott Rome Park Hotel, Oly Hotel, H10 Roma Città, Ostia Antica Park Hotel och  Mach 2 Rome Airport.

Hotellet Club Isola Sacra Hotel är den mest populära i närheten av Ostia Lido. Det ligger ca 6,0 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Utell hotellkedja.

Närliggande Destinationer