Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Genève City

Med priser som börjar från mindre än £11 per dag, Elephant Car Rental erbjuder några av de bästa biluthyrning erbjudanden för och hyror fordon oavsett om ni söker boende för en affärsresa eller din familjesemester. Om du vill ett fordon ska överlämnas till dig vid Genève City kan vi leverera och genom att boka online kan vi spara dig allt besvär för att fylla i tröttsamma pappersarbete vid ankomst.

Så du kan ställa frågan "Hur vet vi våra priser är de lägsta?" - Vi arbetar med ett stort antal pålitliga biluthyrare över hela världen så vi vet vad priser varje bolag erbjuder. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Vårt mål är att ge dig den bästa biluthyrning och vi är säker på att du inte kommer hitta bättre. Vi arbetar redan med alla ledande biluthyrare i Schweiz och i Genève City, så vi vet vad varje företag avgifter och kan erbjuda dig Genève City bilhyra från de bästa allround leverantör baseras på priser, kvalitet och kundservice , samt försäkringar och statister som ingår.

Det finns ingen anledning till oro när du hyr en bil med Elephant Car Rental. Vår biluthyrning i Genève City kommer med Skadeförsäkring, undantag stöld och ansvarsförsäkring.

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Renault Espace, på Volkswagen Sharan, den Peugeot 807, den Volkswagen Caravelle, den Fiat Ducato och Toyota Minibus. Om du har 2 eller flera stora resväska då kan du överväga att starta fordonets storlek du tittar på.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Rue De Lausanne 37, Within The Europcar Office, Geneva, 1201.

Från Genève City kan vi tillåta dig att släppa din bil utanför på en annan plats om det är mer bekvämt för dig. Om du behöver göra detta så måste du välja en annan avhopp punkt när du bokar.

Hotell i närheten av Genève City, Schweiz

Affärsresenärer kan försöka bo i närheten Genève City på ett hotell. Det finns ett antal hotell anpassade för affärsresenärer och dessa inkluderar Grand Hotel Kempinski Geneva, Grand Pré Swiss Q Hotel, Drake Swiss Q Hotel, Hotel Median Genève Aéroport, Des Horlogers, Domaine De Chateauvieux, Hotel Tiffany, Hotel Bristol, D Angleterre Geneva och  La Reserve Geneve Htl And Spa.

Hotellet Grand Hotel Kempinski Geneva är den mest populära i närheten av Genève City. Det ligger ca 0,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Kempinski Hotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Genève City

10,0 / 10
Utmärkt tjänst. skulle boka med dig igen.
Bilen var ren, mycket hjälpsam personal.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre