Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Interlaken

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Schweiz, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Om du letar efter den perfekta Interlaken biluthyrning paket kommer vi inte att göra dig besviken oavsett om du funderar på att boka din semester eller affärsresa.

När vi kommer att hitta de bästa vi kommer att jämföra priserna från våra godkända nätverk av över 1 200 biluthyrningsfirmor över hela världen. För Interlaken biluthyrning, kommer vi att få en fullt integrerad citat från varje företag och erbjuder dig det bästa erbjudandet för ett antal olika fordonstyper. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi jämför hela tiden priserna på företag som Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Biluthyrning, Alamo och Sixt att hitta det bästa priset för Interlaken biluthyrning.

Vår försäkring alternativet kör bort dina bekymmer för en olycka som våra omfattar alla kommer att täcka dig i händelse av en olycka.

Några av de automatiska fordon vi erbjuder i Schweiz och i Interlaken inkluderar Volkswagen Polo automatisk, den Citroen C2 automatisk, den Nissan Primera automatisk och Audi A4 Autom. Den senare är bara en av ett antal automatiska prestige bilar på erbjudandet med Elephant Car Rental. Om du har mycket bagage du överväga detta när du väljer din biltyp.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Hotel Metropole Hoeheweg 37, Interlaken, 3800.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Interlaken, Schweiz

Affärsresenärer kan försöka bo i närheten Interlaken på ett hotell. Det finns ett antal hotell anpassade för affärsresenärer och dessa inkluderar Strandhotel Belvedere, Seehotel La Terrasse, Belvedere Swiss Q Hotel, Myhotel Merkur, City Swiss Q Hotel Oberland, Hotel Eiger, City Oberland Swiss Q Hotel, Hotel Caprice, Hotel Belvedere och  Hotel Derby.

Hotellet Strandhotel Belvedere är den mest populära i närheten av Interlaken. Det ligger ca 12,8 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Reconline hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Interlaken

9,0 / 10
Krångel gratis som vanligt!
bra effektiv & vänliga service
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre