Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Lugano

Elephant Car Rental och dess systersajter är en av de ledande biluthyrning mäklare i världen med ett nätverk av bilar som täcker de flesta städer och flygplatser som någon annan. Vi är inte bara kända för att vara störst, men är kända för att ge några av de lägsta biluthyrning, och särskilt för Lugano. Om du letar efter den perfekta Lugano biluthyrning paket kommer vi inte att göra dig besviken oavsett om du funderar på att boka din semester eller affärsresa.

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Lugano. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Företagen Elephant Car Rental har gått ihop inkluderar stora namn som Hertz, Avis och sparsam Dessa leverantörer har hög kvalitet fordon som passar alla dina behov och ger dig en hel del på Lugano biluthyrning.

Vår försäkring alternativet kör bort dina bekymmer för en olycka som våra omfattar alla kommer att täcka dig i händelse av en olycka.

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Schweiz från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Citroen C3, på Vauxhall Astra, på BMW 3 series, på Volkswagen Sharan och Mercedes Viano så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Om du har mycket bagage du överväga detta när du väljer din biltyp.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Amag Automobili E Motori Sa Via Monte Boglia 24, Lugano, 6904.

Vi har vår egen dedikerad support team som kan se efter dig när du behöver. Om du är nöjd, då är vi nöjda och vi vet att du kommer att vilja använda oss igen i framtiden

Hotell i Lugano

Om du avser att stanna i närheten Lugano och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Tresa Bay Hotel, Caroline Hotel, Bw Hotel Bellevue Au Lac, Hotel Lugano Dante Center Swiss Quality Hotel, International Au Lac Hotel - Lugano, Park Hotel Rovio, Hotel Parco San Marco Beach Resort, Golf & Spa, Acquarello Swiss Q Hotel, Parkhotel Villa Nizza och  De La Paix Hotel. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Hotellet Tresa Bay Hotel är beläget 8,2 km från Lugano och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av SynXis hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Lugano

9,0 / 10
Fortfarande bäst
Precis samma ingen krångel service.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre