Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Zürich City

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Schweiz, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

Vi söka och jämföra över 1 200 hyrbilsföretag som omfattar lokala och internationella företag. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi använder kvalitet hyrbilsföretag som du känner och litar på som Europcar, Hertz, Avis och Sixt för att nämna några. Resultatet är hög kvalitet biluthyrning på Zürich City till ett pris som passar din ficka.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Zürich City i Schweiz.

7 och 9-sits fordon finns också tillgängliga om du tar hela familjen eller reser i en liten grupp. Vi har fordon som bland annat Citroen C8, på Citroen C8, Citroen C8 det är de Toyota Minibus, den Mercedes Viano och Mercedes Viano men tillgången på samtliga dessa fordon begränsat så se till att boka långt i förskott . Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Josefstrasse 53, Zurich, 8005.

Stressfri, säker hyrbil bokningar med första klass kundvård, levererat av vänliga människor.

Hotell i närheten av Zürich City, Schweiz

Otter Hotel, Belvoir Swiss Q Hotel, Illuster Hotel, Altstadt Hotel, Statthotel, Kindli Hotel, Franziskaner Hotel, Basilea Swiss Q Hotel, Leonardo Hotel Rigihof Zurich och  Ema House - The Zurich All Suite Hotel är alla hotell i närheten.

Hotellet Otter Hotel är den mest populära i närheten av Zürich City. Det ligger ca 0,5 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av SynXis hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

4 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Zürich City

8,0 / 10
Inga problem skulle använda ditt företag igen
Mycket bra, inga problem, tack.
Allt bra som vanligt. Många tack
Allt så smidigt som vanligt, utmärkt värde.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre