Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Lausanne City

Med priser som börjar från mindre än £16 per dag, Elephant Car Rental erbjuder några av de bästa biluthyrning erbjudanden för och hyror fordon oavsett om ni söker boende för en affärsresa eller din familjesemester. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

När vi kommer att hitta de bästa vi kommer att jämföra priserna från våra godkända nätverk av över 1 200 biluthyrningsfirmor över hela världen. För Lausanne City biluthyrning, kommer vi att få en fullt integrerad citat från varje företag och erbjuder dig det bästa erbjudandet för ett antal olika fordonstyper. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. För att nämna några, använder vi kvalitet biluthyrare som du du kan lita inklusive Hertz, Sixt, Avis, Thrifty och Enterprise. Resultatet är hög kvalitet Lausanne City biluthyrning till ett pris som passar din ficka.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Lausanne City i Schweiz.

Boka din billiga hyrbil för Lausanne City säkert på nätet och välja på ett brett utbud av fordon från låga alternativ kostnad ekonomi som inkluderar men inte begränsat till Chevrolet Matiz, på Renault Twingo, på Peugeot 206 och Peugeot 206 genom till vår lyxiga sortiment som Bentley Continental, på Jaguar S Type och Volkswagen Touran. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Avenue Ruchonnet 2, Lausanne, 1003.

Vill du lägga till en extra förare för att din försäkring? Du kan normalt lägga till ytterligare drivrutiner från så lite som 4 euro per dag. Kolla in våra kampanjer som vissa bilar kommer att innefatta en extra förare gratis!

Hotell i närheten av Lausanne City, Schweiz

Inom 12 miles (15 Kilometer) av Lausanne City finns det några mycket populära hotell. Om du behöver en plats att bo för din semester på affärsresa så ta en titt på Hotel Des Trois Couronnes, Lausanne Palace & Spa, Hotel Royal, Hotel Continental, Tulip Inn Lausanne-beaulieu, Hotel Royal Savoy, Le Bourgogne, Hotel Galions Et Pub, Hotel De Famille och  Hotel Elite.

Hotellet Hotel Des Trois Couronnes är den mest populära i närheten av Lausanne City. Det ligger ca 18,3 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Leading Hotels Of The World hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Lausanne City

9,0 / 10
Bra service och pris.
Mycket bra service, inga anmärkningar alls. Tack.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre