Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Montreux

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Schweiz, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vår billig hyrbil Montreux är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Vi söka och jämföra över 1 200 hyrbilsföretag som omfattar lokala och internationella företag. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi använder kvalitet hyrbilsföretag som du känner och litar på som Europcar, Hertz, Avis och Sixt för att nämna några. Resultatet är hög kvalitet biluthyrning på Montreux till ett pris som passar din ficka.

Alla hyrbil för Montreux är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Med den typ av fordon från ekonomi bilar till lyxiga är 4x4 att automatiken är det lätt att ta ditt pick. Begär en kostnadsfri offert nu och du ser alla de fordon vi har till Montreux från tillverkare som Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Ford, Honda, Hyundai, Renault and Smart. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Hotel Montreux-palace Grand-rue 100, Montreux, 1820.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Montreux, Schweiz

Montreux har många hotell i närheten som omfattar Mercure Classic Hotel Leysin, Hotel Eden Palace Au Lac, Best Western Eurotel Riviera, Hotel Des Trois Couronnes, Chalet Royalp Hotel And Spa, Best Western Hotel Bristol, Fairmont Le Montreux Palace, Hotel Helvetie, Grand Hotel Excelsior och  Hotel De Famille

Hotellet Mercure Classic Hotel Leysin är den mest populära i närheten av Montreux. Det ligger ca 13,4 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Accor Hotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Montreux

8,0 / 10
Bra service utan problem
mycket snabb incheckning
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre