Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Basel Flygplats

Med Elephant Car Rental Du kan hitta billiga hyrbilar på Basel Flygplats för någon typ av bil. Elephant Car Rental kommer att jämföra priser för små, medelstora och stora fordon, så att du kan välja vilken bil är bästa bilen för din semester eller affärsresa. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Fastställande av bästa för Basel Flygplats biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Basel Flygplats och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Holiday Autos, Auto Europa, Avis, Alamo, Budget biluthyrning, Dollar hyra en bil, Hertz, Sixt och sparsam är bara några av de Basel Flygplats biluthyrning leveranser vars priser vi ständigt jämför för att hitta de bästa erbjudandena.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Vi har ett stort urval av biltyper från små stadsbilar upp till 4x4 och familjebussar så oavsett om det är en familjesemester eller sammanfattning helg kommer vi att ha ett antal fordon som passar dig och dina behov. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

Hotell i Basel Flygplats

Våra kunder har starkt rekommenderat ett antal hotell i närheten. Om du funderar på att stanna en natt, två nätter eller ens ett par veckor, så kolla in några av hotellen Mercure Hotel Europe Basel, Airporthotel Basel, Schweizerhof Basel, Hotel Du Commerce, Hotel Steinenschanze, Mittenza, Baslertor Swiss Q Hotel, Metropol Swiss Q Hotel Basel, Hotel Ambiente och  Swissôtel Le Plaza Basel. Du kommer inte bli besviken!

Hotellet Mercure Hotel Europe Basel är beläget 6,4 km från Basel Flygplats och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av Accor Hotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

16 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Basel Flygplats

9,0 / 10
Inga problem alls med bil eller hyra företag.
Mycket hjälpsamma och artig, mycket bra valuta för pengarna.
Mest anmärkningsvärd var den vänliga och effektiva personalen.
Artigt och effektiv service vid ankomsten
Riktigt bra service.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre