Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Bern

Vid ankomsten till Bern, hyr en bil från Bern är det enklaste sättet att navigera alla de många sevärdheter och attraktioner. Varför ta en dyr taxi när du kan få den fria din egen bil. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

Fastställande av bästa för Bern biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Bern och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi jämför hela tiden priserna på företag som Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Biluthyrning, Alamo och Sixt att hitta det bästa priset för Bern biluthyrning.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Bern i Schweiz.

Boka din billiga hyrbil för Bern säkert på nätet och välja på ett brett utbud av fordon från låga alternativ kostnad ekonomi som inkluderar men inte begränsat till Chevrolet Matiz, på Renault Twingo, på Fiat Punto och Ford Fiesta genom till vår lyxiga sortiment som Jaguar S Type, på Jaguar S Type och Peugeot 807. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

Detta fordon kan samlas in på Casinoplatz, Bern, 3011.

Vårt hotell Rekommendationer

Om du avser att stanna i närheten Bern och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Strandhotel Belvedere, Freienhof Swiss Q Hotel, Hotel Bellevue Au Lac, Hotel Krone, Parkhotel Gunten, Hotel Elite, Congress Hotel Seepark Thun, Hotel Ambassador And Spa, Eden Swiss Q Hotel och  Solbad Hotel. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Förmodligen det optimala valet är Strandhotel Belvedere. Våra kunder har betygsatt denna den högsta. Du kan fånga så taxi resa på 19,2 km avstånd för att nå detta hotell. Hotellkedjan Reconline äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Bern

8,0 / 10
Quality service till ett bra pris.
nöjd med service och bil tack
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre