Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Genève Balexert

Elephant Car Rental hyrbil Genève Balexert är den enklaste processen för alla dem som bara vill komma igång. Vi har låga priser för Genève Balexert och det finns ingen längd pappersarbete att fylla i när du anländer. Du kan få gå i mindre än 10 minuter. Vår billig hyrbil Genève Balexert är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Fastställande av bästa för Genève Balexert biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Genève Balexert och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi får också rabatter på upp till 35% och detta överförs direkt till alla våra kunder. De leverantörer som vi använder plockas för service och kvalitet, men också för bra priser som kan erbjuda till våra kunder. Några av de företag vi använder finns välkända namn som Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty och Avis för att nämna några.

Alla hyrbil för Genève Balexert är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett antal ekonomi och lyxbilar tillgänglig som sträcker sig från en Citroen C1 upp en Mercedes E300. Om du reser i en grupp så kan vi också tillgodose dina behov med ett antal 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Peugeot 807, på Volkswagen Touran, den Ford Galaxy, den Mercedes Vito, på Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Avenue Louis Casai 27, Geneva-balexert, 1209.

Från Genève Balexert kan vi tillåta dig att släppa din bil utanför på en annan plats om det är mer bekvämt för dig. Om du behöver göra detta så måste du välja en annan avhopp punkt när du bokar.

Hotell i närheten

Om du letar efter Genève Balexert boende sedan Grand Hotel Kempinski Geneva, Grand Pré Swiss Q Hotel, Drake Swiss Q Hotel, Hotel Median Genève Aéroport, Des Horlogers, Domaine De Chateauvieux, Hotel Tiffany, Hotel Bristol, D Angleterre Geneva och  La Reserve Geneve Htl And Spa och ligger alla i närheten.

Den högt rankade hotell Grand Hotel Kempinski Geneva är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 3,0 km från Genève Balexert och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Kempinski Hotels äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Genève Balexert

7,0 / 10
Snabb och vänlig service med några komplikationer.
Personal vänliga och effektiva.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre