Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Mestre

Gör Elephant Car Rental för Mestre i Italien ditt nummer ett val för billiga Elephant Car Rental biluthyrning. Vi hittar du en hel del för högsta kvalitet bil som garanterat vara mindre än 3 år gamla. Den syster plats Elephant Car Rental har varit online sedan 1999 så vi vet biluthyrning marknaden inifrån och ut. Välj ett företag kommer en lång och pålitlig historia och du kan inte gå fel.

Fastställande av bästa för Mestre biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Mestre och det är vad vi gör. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Vad mer, tar vi bort vår rabatt och skicka det direkt till kunden, så att våra erbjudanden är bättre än att gå direkt! Vi vill inte bara välja våra leveranser baseras på det pris de erbjuder, utan också för de tjänster de tillhandahåller och kvaliteten på sina fordon. Från denna kan du vara säker på att du kommer få en trevlig upplevelse hyrbil för Mestre. Vi använder företag såsom Hertz, Europcar och Avis för att nämna några.

Alla Elephant Car Rental fordon innehålla obligatoriska ansvarsförsäkring, obegränsad körsträcka, Skadeförsäkring (överskott tillämpas), stöldskydd (överskott skall tillämpas), skatter och alla tilläggsavgifter.

Några av de automatiska fordon vi erbjuder i Italien och i Mestre inkluderar Seat Ibiza automatisk, den Nissan Almera automatisk, den Volvo S40 automatisk och Volvo S60 Autom. Den senare är bara en av ett antal automatiska prestige bilar på erbjudandet med Elephant Car Rental.

Mestre är inte den enda plats där du kan plocka upp ett fordon. Inom 25 km har vi många andra platser där du kan plocka upp en låg bil kostnad hyra. Om du vill kontrollera några av de ut då de platser som ingår Venedig Mestre (0 Km) Mestre Järnvägsstation Station (2 Km) Venedig (2 Km) Spinea (8 Km) Venedig Flygplats (8 Km) . Den uppsamlingsplats för denna plats är Via Trento, 1, Mestre (ve), 30172.

Vill du lägga till en extra förare för att din försäkring? Du kan normalt lägga till ytterligare drivrutiner från så lite som 4 euro per dag. Kolla in våra kampanjer som vissa bilar kommer att innefatta en extra förare gratis!

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Mestre

8,0 / 10
En bra tjänst som vanligt.
Lätt att plocka upp mycket effektiv service
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre