Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Lippo di Calderara

Elephant Car Rental har ett huvudsyfte - att hitta dig högsta kvalitet Lippo di Calderara hyrbil för lägsta möjliga priser. Vi arbetar endast med de mest välrenommerade hyrbilsföretag för Lippo di Calderara så du kan vara säker på att vi kommer att leva upp till vårt motto - betala mindre, få mer. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Så du kan ställa frågan "Hur vet vi våra priser är de lägsta?" - Vi arbetar med ett stort antal pålitliga biluthyrare över hela världen så vi vet vad priser varje bolag erbjuder. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Några av de automatiska fordon vi erbjuder i Italien och i Lippo di Calderara inkluderar Peugeot 206 automatisk, den Nissan Almera automatisk, den Vauxhall Vectra automatisk och Peugeot 607 Autom. Den senare är bara en av ett antal automatiska prestige bilar på erbjudandet med Elephant Car Rental. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

Detta fordon kan samlas in på Via Ottavio Serra 24/26, Lippo Di Calderara (bo), 40012, Emilia Romagna.

Hotell i närheten av Lippo di Calderara, Italien

Affärsresenärer kan försöka bo i närheten Lippo di Calderara på ett hotell. Det finns ett antal hotell anpassade för affärsresenärer och dessa inkluderar Internazionale Hotel, Hc3 Hotel, Hotel Il Guercino, Grand Hotel Elite, Savhotel, Nh Bologna Villanova, Royal Hotel Carlton, Novotel Bologna San Lazzaro, Aemilia Hotel Bologna och  Grand Hotel Majestc Già Baglioni.

Hotellet Internazionale Hotel är den mest populära i närheten av Lippo di Calderara. Det ligger ca 5,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Utell hotellkedja.

Närliggande Destinationer