Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Bergamo

Elephant Car Rental och dess systersajter är en av de ledande biluthyrning mäklare i världen med ett nätverk av bilar som täcker de flesta städer och flygplatser som någon annan. Vi är inte bara kända för att vara störst, men är kända för att ge några av de lägsta biluthyrning, och särskilt för Bergamo. Om du letar efter den perfekta Bergamo biluthyrning paket kommer vi inte att göra dig besviken oavsett om du funderar på att boka din semester eller affärsresa.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Vi jämför hela tiden priserna på företag som Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Biluthyrning, Alamo och Sixt att hitta det bästa priset för Bergamo biluthyrning.

Vår försäkring alternativet kör bort dina bekymmer för en olycka som våra omfattar alla kommer att täcka dig i händelse av en olycka.

Om du vill ha en bra storlek people carrier som kan ta 7, 8, 9 och även 12 personer så har vi fordon som Ford Galaxy, på Ford Galaxy och Mercedes Viano. Dessa fordon är mycket eftertraktade och de blir slutsålda snabbt. För att se vilka bilar vi fortfarande har i lager begära en offert och du kommer där fordon tillgängliga för Bergamo. Du kan också överväga en people carrier om du har mycket bagage som någon gång det är mer praktiskt än att klämma in i en mindre bil. Om du har mycket bagage du överväga detta när du väljer din biltyp.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Via San Bernardino N. 133/a, Bergamo, 24126.

Vill du lägga till en extra förare för att din försäkring? Du kan normalt lägga till ytterligare drivrutiner från så lite som 4 euro per dag. Kolla in våra kampanjer som vissa bilar kommer att innefatta en extra förare gratis!

Hotell i Bergamo

Bergamo har många hotell där du kan njuta av skönhetsbehandlingar och avkoppling och det finns också många fina barer och restauranger där du kan uppleva en internationell blandning av livsmedel.

Hotellet Excelsior San Marco Hotel är beläget 2,0 km från Bergamo och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av Supranational Hotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Bergamo

9,0 / 10
Låg kostnad och utmärkt service.
älskade bil - lätt att enheten. Många tack
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre