Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Avellino

Elephant Car Rental och dess systersajter är en av de ledande biluthyrning mäklare i världen med ett nätverk av bilar som täcker de flesta städer och flygplatser som någon annan. Vi är inte bara kända för att vara störst, men är kända för att ge några av de lägsta biluthyrning, och särskilt för Avellino. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

Hur får vi våra priser? Det är enkelt, vi bara arbetar med ett stort antal välrenommerade hyrbilsföretag i hela arbetet och jämföra deras priser. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Företagen Elephant Car Rental har gått ihop inkluderar stora namn som Hertz, Avis och sparsam Dessa leverantörer har hög kvalitet fordon som passar alla dina behov och ger dig en hel del på Avellino biluthyrning.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Avellino i Italien.

Med den typ av fordon från ekonomi bilar till lyxiga är 4x4 att automatiken är det lätt att ta ditt pick. Begär en kostnadsfri offert nu och du ser alla de fordon vi har till Avellino från tillverkare som Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Mercedes, Renault and Smart. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Zona Industriale Pianodardine, Avellino, 83100, Campania.

Vi har vår egen dedikerad support team som kan se efter dig när du behöver. Om du är nöjd, då är vi nöjda och vi vet att du kommer att vilja använda oss igen i framtiden

Hotell i Avellino

Affärsresenärer kan försöka bo i närheten Avellino på ett hotell. Det finns ett antal hotell anpassade för affärsresenärer och dessa inkluderar Royal Hotel Montevergine, Solofra Palace Hotel Resorts, Galassia Park och  Bel Sito Hotel Le Due Torri.

Hotellet Royal Hotel Montevergine är beläget 4,7 km från Avellino och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av SynXis hotellkedja.

Närliggande Destinationer