Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Nice Promenade des Anglais

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Frankrike, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vår billig hyrbil Nice Promenade des Anglais är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Nice Promenade des Anglais. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn som Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe och Enterprise för att få hyra fordon i Frankrike ner.

Alla hyrbil för Nice Promenade des Anglais är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett antal ekonomi och lyxbilar tillgänglig som sträcker sig från en Citroen C1 upp en Jaguar S Type. Om du reser i en grupp så kan vi också tillgodose dina behov med ett antal 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Volkswagen Sharan, på Peugeot 807, den Volkswagen Touran, den Mercedes Vito, på Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till 3 Avenue Gustave V, Nice, 06000.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Nice Promenade des Anglais, Frankrike

Affärsresenärer kan försöka bo i närheten Nice Promenade des Anglais på ett hotell. Det finns ett antal hotell anpassade för affärsresenärer och dessa inkluderar Hôtel La Pérouse, Palais De La Mediterranee, Goldstar Resort & Suites, Mercure Nice Grimaldi, Le Pré Catelan, Appart City Antibes, Hi Hotel Eco Spa & Beach, Chateau Saint-martin & Spa, Le Mas D'artigny & Spa och  Hotel Negresco.

Hotellet Hôtel La Pérouse är den mest populära i närheten av Nice Promenade des Anglais. Det ligger ca 1,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Worldhotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Nice Promenade des Anglais

9,0 / 10
Tjänsten stora som vanligt.
Som alltid bra service och konkurrenskraftiga priser.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre