Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Antibes

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Frankrike, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vår billig hyrbil Antibes är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Vi söka och jämföra över 1 200 hyrbilsföretag som omfattar lokala och internationella företag. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vårt mål är att ge dig den bästa biluthyrning och vi är säker på att du inte kommer hitta bättre. Vi arbetar redan med alla ledande biluthyrare i Frankrike och i Antibes, så vi vet vad varje företag avgifter och kan erbjuda dig Antibes bilhyra från de bästa allround leverantör baseras på priser, kvalitet och kundservice , samt försäkringar och statister som ingår.

Alla hyrbil för Antibes är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Reser du till Antibes för ett speciellt tillfälle? Vad sägs om stänk på en Bentley Continental, en Jaguar S Type eller Citroen C8. Dessa är några av de övre änden bilar vi har till förfogande i Frankrike. Om du letar efter en mindre bil så oroa dig inte, vi har även bilar som Daihatsu Charade 3 Dr, på Citroen C1, på Toyota Yaris, den Seat Cordoba, på Seat Leon bland många andra. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till 106 Route De Grasse, Antibes, 06600.

Stressfri, säker hyrbil bokningar med första klass kundvård, levererat av vänliga människor.

Hotell i närheten av Antibes, Frankrike

Om du avser att stanna i närheten Antibes och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Royal Mougins Golf Resort, Pavillon Riviera, Hôtel La Pérouse, Palais De La Mediterranee, Goldstar Resort & Suites, Mercure Nice Grimaldi, les residences du soleil le c, Grand Hotel Mercure Croisette Beach Hotel, Hotel Splendid Cannes och  Hotel Cannes Gallia. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Hotellet Royal Mougins Golf Resort är den mest populära i närheten av Antibes. Det ligger ca 12,5 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Reconline hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Antibes

9,0 / 10
Bra tack.
Bäst varje gång
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre