Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Nice Centralstation

Med en hyrbil Nice Centralstation från Elephant Car Rental, kan du ha friheten att utnyttja alla attraktioner i närheten. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vårt mål är att ge dig den bästa biluthyrning och vi är säker på att du inte kommer hitta bättre. Vi arbetar redan med alla ledande biluthyrare i Frankrike och i Nice Centralstation, så vi vet vad varje företag avgifter och kan erbjuda dig Nice Centralstation bilhyra från de bästa allround leverantör baseras på priser, kvalitet och kundservice , samt försäkringar och statister som ingår.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Nice Centralstation i Frankrike.

Om du vill ha en bra storlek people carrier som kan ta 7, 8, 9 och även 12 personer så har vi fordon som Ford Galaxy, på Ford Galaxy och Toyota Minibus. Dessa fordon är mycket eftertraktade och de blir slutsålda snabbt. För att se vilka bilar vi fortfarande har i lager begära en offert och du kommer där fordon tillgängliga för Nice Centralstation. Du kan också överväga en people carrier om du har mycket bagage som någon gång det är mer praktiskt än att klämma in i en mindre bil. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Gare Sncf, Nice, 6008.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten

Hôtel La Pérouse, Palais De La Mediterranee, Goldstar Resort & Suites, Mercure Nice Grimaldi, Le Pré Catelan, Appart City Antibes, Hi Hotel Eco Spa & Beach, Chateau Saint-martin & Spa, Le Mas D'artigny & Spa och  Hotel Negresco är alla hotell i närheten.

Den högt rankade hotell Hôtel La Pérouse är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 1,9 km från Nice Centralstation och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Worldhotels äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

4 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Nice Centralstation

9,0 / 10
En mycket effektiv och vänlig service. Tack.
Trevlig bil, vänlig personal. Tack.
Vänlig, effektiv och utmärkta bil under förutsättning
Bra pris, personal, instruktioner och erfarenhet.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre