Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Nice

Elephant Car Rental är ett av de största nätverken biluthyrning som kan ge det lägsta priset biluthyrning i 30 000 annan flygplats och destinationer i staden. Hyrbil Nice är inte annorlunda, med priser som börjar på £16 en dag, vi några av de lägsta priserna runt. Vår billig hyrbil Nice är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Nice. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi arbetar med alla ledande biluthyrare i Frankrike och har tillgång till sina priser de kommer att erbjuda dig för Nice biluthyrning. Vi kommer att erbjuda dig en bil från den bästa leverantören. Vi do inte bara base val på priset, men vi kommer också att överväga kvaliteten av fordonet och kunden tjänster de erbjuder samt de försäkringar och extras som ingår.

Alla hyrbil för Nice är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Volkswagen Sharan, på Peugeot 807, den Volkswagen Touran, den Mercedes Vito, den Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till 1 Promenade Des Anglais, Nice, 06200.

Stressfri, säker hyrbil bokningar med första klass kundvård, levererat av vänliga människor.

Hotell i Nice

Letar du efter hotell i närheten av Nice? Det finns många webbplatser som kan förse dig med närliggande hotell, men du kanske vill ta en titt på Hôtel La Pérouse, Palais De La Mediterranee, Goldstar Resort & Suites, Mercure Nice Grimaldi, Le Pré Catelan, Appart City Antibes, Hi Hotel Eco Spa & Beach, Chateau Saint-martin & Spa, Le Mas D'artigny & Spa och  Hotel Negresco. Dessa är de mest populära och mycket billigt.

Hotellet Hôtel La Pérouse är beläget 1,2 km från Nice och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av Worldhotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

4 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Nice

9,0 / 10
perfekt inga problem
Väldigt bra
Fina ännu en gång
Allt bra, inga käbbla.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre