Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Cannes

Elephant Car Rental hyrbil Cannes är den enklaste processen för alla dem som bara vill komma igång. Vi har låga priser för Cannes och det finns ingen längd pappersarbete att fylla i när du anländer. Du kan få gå i mindre än 10 minuter. Vår billig hyrbil Cannes är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi får också rabatter på upp till 35% och detta överförs direkt till alla våra kunder. Några av dessa företag omfattar alla de kända namn som Hertz, Alamo, Budget, Näringsliv och Europcar.

Alla hyrbil för Cannes är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett antal ekonomi och lyxbilar tillgänglig som sträcker sig från en Citroen C1 upp en Mercedes E300. Om du reser i en grupp så kan vi också tillgodose dina behov med ett antal 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Ford Galaxy, på Ford Galaxy, den Ford Galaxy, den Mercedes Vito, på Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen 3 Rue Du Commandant Vidal, Cannes, 06400.

Vill du lägga till en extra förare för att din försäkring? Du kan normalt lägga till ytterligare drivrutiner från så lite som 4 euro per dag. Kolla in våra kampanjer som vissa bilar kommer att innefatta en extra förare gratis!

Hotell i närheten

Letar du efter ett ställe att bo? Det finns flera högt värderade hotell som inom 15 km (12 miles) från Cannes. Några av dessa inkluderar Royal Mougins Golf Resort, Pavillon Riviera, les residences du soleil le c, Grand Hotel Mercure Croisette Beach Hotel, Hotel Splendid Cannes, Hotel Cannes Gallia, Le Pré Catelan, Appart City Antibes, Hotel Chateau De La Tour och  Chateau-hotel La Vignette Haute.

Den högt rankade hotell Royal Mougins Golf Resort är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 6,9 km från Cannes och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Reconline äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

4 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Cannes

9,0 / 10
Inga problem, bra service alla runda.
Det gick inte att fel tjänst i ändå.
Mycket nöjd med tjänsten.
Fick en uppgradering gratis. Allt gick bra.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre