Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Sofia

Med priser som börjar från mindre än £16 per dag, Elephant Car Rental erbjuder några av de bästa biluthyrning erbjudanden för och hyror fordon oavsett om ni söker boende för en affärsresa eller din familjesemester. Vår billig hyrbil Sofia är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Fastställande av bästa för Sofia biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Sofia och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Vi levererar fordon över hela världen med bara de allra bästa leverantörer som valt att ge dig de billigaste erbjudanden med bästa möjliga service. Dessa innefattar namn som Hertz, Avis, Sixt och budget.

Alla hyrbil för Sofia är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Med den typ av fordon från ekonomi bilar till lyxiga är 4x4 att automatiken är det lätt att ta ditt pick. Begär en kostnadsfri offert nu och du ser alla de fordon vi har till Sofia från tillverkare som Land Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Saab, Subaru, Toyota, Vauxhall and Volkswagen. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen 20 Petrohan Str, Sofia, BG - 1505, Sofia, BG - 1505, Sofia.

Vi har vår egen dedikerad support team som kan se efter dig när du behöver. Om du är nöjd, då är vi nöjda och vi vet att du kommer att vilja använda oss igen i framtiden

Hotell i närheten av Sofia, Bulgarien

Inom 12 miles (15 Kilometer) av Sofia finns det några mycket populära hotell. Om du behöver en plats att bo för din semester på affärsresa så ta en titt på Elate Plaza, Gloria Palace Hotel, Dedeman Princess Sofia Hotel, Best Western Expo Hotel, Best Western Hotel Europe, Rodina, Hilton Sofia, Radisson Blu Grand Hotel, Sofia, Jasmin och  Sheraton Sofia Hotel Balkan.

Hotellet Elate Plaza är den mest populära i närheten av Sofia. Det ligger ca 5,7 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Utell Connect hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Sofia

9,0 / 10
Mycket bra, kommer att använda igen, tack.
Mycket bra och vänliga och hjälpsamma.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre