Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Sofia City

Boka din hyrbil Sofia City på nätet snabbt och säkert. Elephant Car Rental kan ge dig en offert på mindre än 15 sekunder för biluthyrning i över 30 000 destinationer. Gör du bokar för Sofia City på nätet och få våra erbjudanden och on-line rabatter på upp till 35%. Om du reser på en budget än våra hyrbilar Sofia City är perfekt eftersom du kan planera i förväg hur mycket de ska spendera.

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Sofia City. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Vårt mål är att ge dig den bästa biluthyrning och vi är säker på att du inte kommer hitta bättre. Vi arbetar redan med alla ledande biluthyrare i Bulgarien och i Sofia City, så vi vet vad varje företag avgifter och kan erbjuda dig Sofia City bilhyra från de bästa allround leverantör baseras på priser, kvalitet och kundservice , samt försäkringar och statister som ingår.

Alla våra hyrbilar i Bulgarien är fullt inklusive kollision undantag skada, bilstölder och ansvar gentemot tredje part så att du att vi kan befria dig från alla bekymmer.

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Bulgarien från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Peugeot 206, på Toyota Corolla, på Peugeot 607, på Volkswagen Sharan och Mercedes Viano så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov.

Glöm inte när du bokar din Sofia City hyrbil som vi också har andra insamlingsställen i och omkring Sofia City. Du kan samla en bil från destinationer som Sofia Flygplats Terminal 1 (7 Km) Sofia Flygplats (7 Km) Sofia Flygplats Terminal 2 (8 Km) och ändå få en hel del på din Sofia City biluthyrning. Om du bokar din hyrbil för den här destinationen då adressen för att hämta det är 53 Nikola Vaptsarov Blvd, Sofia.

Kreditkort säkerhet är garanterad - Vi använder avancerade Secure Socket Layer kryptering som tillhandahålls av Verisign. Detta är den ledande säkerhetsbarriären som garanterar ditt kreditkort är helt säker medan bokning online.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Sofia City

9,0 / 10
Mycket bra bil, mycket god service alla runda.
Mycket effektiv. Stort värde för pengarna.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre