Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Balchik

Elephant Car Rental har ett huvudsyfte - att hitta dig högsta kvalitet Balchik hyrbil för lägsta möjliga priser. Vi arbetar endast med de mest välrenommerade hyrbilsföretag för Balchik så du kan vara säker på att vi kommer att leva upp till vårt motto - betala mindre, få mer. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Några av de automatiska fordon vi erbjuder i Bulgarien och i Balchik inkluderar Renault Clio automatisk, den Nissan Almera automatisk, den Vauxhall Vectra automatisk och Mercedes C220 Autom. Den senare är bara en av ett antal automatiska prestige bilar på erbjudandet med Elephant Car Rental. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

Detta fordon kan samlas in på Chaika, Bldg 188, Parter, Balchik.

Hotell i närheten av Balchik, Bulgarien

Om du letar efter Balchik boende sedan Grifid Club Hotel Bolero, Vita Park Hotel, Dobrudja Hotel, Hotel Orlov, Hotel Flamingo, Hotel Drujba, Hotel Laguna Mare, Hotel Kompas, Hotel Althea och  .com Hotel och ligger alla i närheten.

Hotellet Grifid Club Hotel Bolero är den mest populära i närheten av Balchik. Det ligger ca 17,6 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Balchik

10,0 / 10
Bra service, bra värde.
Om airport-tjänsten, konkurrenskraftiga priser och rabatter.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre