Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Golden Sands

Elephant Car Rental och dess systersajter är en av de ledande biluthyrning mäklare i världen med ett nätverk av bilar som täcker de flesta städer och flygplatser som någon annan. Vi är inte bara kända för att vara störst, men är kända för att ge några av de lägsta biluthyrning, och särskilt för Golden Sands. Om du vill ett fordon ska överlämnas till dig vid Golden Sands kan vi leverera och genom att boka online kan vi spara dig allt besvär för att fylla i tröttsamma pappersarbete vid ankomst.

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Golden Sands. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Vi vill inte bara välja våra leveranser baseras på det pris de erbjuder, utan också för de tjänster de tillhandahåller och kvaliteten på sina fordon. Från denna kan du vara säker på att du kommer få en trevlig upplevelse hyrbil för Golden Sands. Vi använder företag såsom Hertz, Europcar och Avis för att nämna några.

Det finns ingen anledning till oro när du hyr en bil med Elephant Car Rental. Vår biluthyrning i Golden Sands kommer med Skadeförsäkring, undantag stöld och ansvarsförsäkring.

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Volkswagen Sharan, på Peugeot 807, den Volkswagen Touran, den Volkswagen Caravelle, den Fiat Ducato och Toyota Minibus. Om du har 2 eller flera stora resväska då kan du överväga att starta fordonets storlek du tittar på.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen 2 Ulitsa 22, 1737 Manastirski rid str., post, 1839 Sofia, Bulgaria.

Vi har vår egen dedikerad support team som kan se efter dig när du behöver. Om du är nöjd, då är vi nöjda och vi vet att du kommer att vilja använda oss igen i framtiden

Hotell i Golden Sands

Letar du efter ett ställe att bo? Det finns flera högt värderade hotell som inom 15 km (12 miles) från Golden Sands. Några av dessa inkluderar Elate Plaza, Gloria Palace Hotel, Dedeman Princess Sofia Hotel, Best Western Expo Hotel, Best Western Hotel Europe, Rodina, Hilton Sofia, Radisson Blu Grand Hotel, Sofia, Jasmin och  Sheraton Sofia Hotel Balkan.

Hotellet Elate Plaza är beläget 6,0 km från Golden Sands och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av Utell Connect hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Golden Sands

9,0 / 10
mycket bra kvalitet bil kommer att använda igen
Snabb, artig och prisvärda.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre