Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil München Centralstation

Elephant Car Rental och dess systersajter är en av de ledande biluthyrning mäklare i världen med ett nätverk av bilar som täcker de flesta städer och flygplatser som någon annan. Vi är inte bara kända för att vara störst, men är kända för att ge några av de lägsta biluthyrning, och särskilt för München Centralstation. Om du letar efter den perfekta München Centralstation biluthyrning paket kommer vi inte att göra dig besviken oavsett om du funderar på att boka din semester eller affärsresa.

Så du kan ställa frågan "Hur vet vi våra priser är de lägsta?" - Vi arbetar med ett stort antal pålitliga biluthyrare över hela världen så vi vet vad priser varje bolag erbjuder. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Vi jämför hela tiden priserna på företag som Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Biluthyrning, Alamo och Sixt att hitta det bästa priset för München Centralstation biluthyrning.

Vår försäkring alternativet kör bort dina bekymmer för en olycka som våra omfattar alla kommer att täcka dig i händelse av en olycka.

Några av de automatiska fordon vi erbjuder i Tyskland och i München Centralstation inkluderar Nissan Micra automatisk, den Citroen C2 automatisk, den Renault Laguna automatisk och Mercedes C220 Cdi Autom. Den senare är bara en av ett antal automatiska prestige bilar på erbjudandet med Elephant Car Rental. Om du har mycket bagage du överväga detta när du väljer din biltyp.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Bahnhofplatz 2 Car Rental Center First Floor, Muenchen, 80335.

Från München Centralstation kan vi tillåta dig att släppa din bil utanför på en annan plats om det är mer bekvämt för dig. Om du behöver göra detta så måste du välja en annan avhopp punkt när du bokar.

Hotell i München Centralstation

Alfa City Centre, Hotel Preysing, Hotel Torbraeu, Helvetia Hotel Munich City Center, Drei Loewen Hotel, hotel splendid dollmann, Hotel Prinzregent An Der Messe, Forum Westkreuz, Motel One Muenchen City West och  Hotello Fallmerayerstrasse är alla hotell i närheten.

Hotellet Alfa City Centre är beläget 0,3 km från München Centralstation och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av SynXis hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

6 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i München Centralstation

8,5 / 10
Inga problem, snabb och effektiv tur runda.
Allt var bara lysande.
Alla gick väl som vanligt.
Allt fungerade precis som förväntat. Tack.
Prisvärd bil.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre