Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil München Balanstr

Med en hyrbil München Balanstr från Elephant Car Rental, kan du ha friheten att utnyttja alla attraktioner i närheten. Vår billig hyrbil München Balanstr är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Fastställande av bästa för München Balanstr biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på München Balanstr och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Alla hyrbil för München Balanstr är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett stort urval av biltyper från små stadsbilar upp till 4x4 och familjebussar så oavsett om det är en familjesemester eller sammanfattning helg kommer vi att ha ett antal fordon som passar dig och dina behov. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Grafingerstrasse 24a, Muenchen, 81671.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten

Om du avser att stanna i närheten München Balanstr och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Alfa City Centre, Hotel Preysing, Hotel Torbraeu, Helvetia Hotel Munich City Center, Drei Loewen Hotel, hotel splendid dollmann, Hotel Prinzregent An Der Messe, Forum Westkreuz, Motel One Muenchen City West och  Hotello Fallmerayerstrasse. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Den högt rankade hotell Alfa City Centre är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 4,2 km från München Balanstr och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan SynXis äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i München Balanstr

9,0 / 10
Utmärkt service och bil
Användarvänlighet för alla offerter och bokningsmöjligheter
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre