Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Slough

Elephant Car Rental hyrbil Slough är den enklaste processen för alla dem som bara vill komma igång. Vi har låga priser för Slough och det finns ingen längd pappersarbete att fylla i när du anländer. Du kan få gå i mindre än 10 minuter. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

När vi kommer att hitta de bästa vi kommer att jämföra priserna från våra godkända nätverk av över 1 200 biluthyrningsfirmor över hela världen. För Slough biluthyrning, kommer vi att få en fullt integrerad citat från varje företag och erbjuder dig det bästa erbjudandet för ett antal olika fordonstyper. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi får också rabatter på upp till 35% och detta överförs direkt till alla våra kunder. För att nämna några, använder vi kvalitet biluthyrare som du du kan lita inklusive Hertz, Sixt, Avis, Thrifty och Enterprise. Resultatet är hög kvalitet Slough biluthyrning till ett pris som passar din ficka.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Slough i Storbritannien.

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Volkswagen Touran, på Ford Galaxy, den Ford Galaxy, den Toyota Minibus, den Mercedes Viano och Mercedes Viano. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen 2c Buckingham Avenue, Slough, Sl1 4nb, Berkshire.

Vi har vår egen dedikerad support team som kan se efter dig när du behöver. Om du är nöjd, då är vi nöjda och vi vet att du kommer att vilja använda oss igen i framtiden

Hotell i närheten

Slough har många hotell i närheten som omfattar Great Fosters, Stirrups Country House Hotel, Renaissance Heathrow Airport, Mercure Castle Hotel, Best Western Alexandra Hotel, The Pinewood Hotel, Sheraton Skyline Hotel London Heathrow, Park Inn Heathrow, Thistle London Heathrow och  The Master Robert Hotel

Den högt rankade hotell Great Fosters är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 11,1 km från Slough och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Small Luxury Hotels Of The World äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Slough

8,0 / 10
Utmärkt service, kommer alltid använda Biluthyrning, tack
Kommer att använda igen.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre