Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil London Kensington

Med priser som börjar från mindre än £16 per dag, Elephant Car Rental erbjuder några av de bästa biluthyrning erbjudanden för och hyror fordon oavsett om ni söker boende för en affärsresa eller din familjesemester. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

Fastställande av bästa för London Kensington biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på London Kensington och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Som extra fördel, får vi också en rabatt från varje leverantör så pass detta direkt till kunderna. Elephant Car Rental har samarbetat med stora hyrbil leverantörer med namn som Hertz, Avis, Europcar, Budget och sparsam för att kunna erbjuda dig fantastiska erbjudanden på London Kensington biluthyrning. Vi arbetar också med mindre oberoende biluthyrare på området för London Kensington som uppfyller våra riktlinjer för kvalitet och har hög kvalitet fordon till en låg kostnad.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på London Kensington i Storbritannien.

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Storbritannien från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på VW Polo, på Volkswagen Golf, på Audi A4, på Peugeot 807 och Toyota Minibus så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Motorail Olympia Car Park 4, Olympia Way, Kensington, W14 8ux.

Från London Kensington kan vi tillåta dig att släppa din bil utanför på en annan plats om det är mer bekvämt för dig. Om du behöver göra detta så måste du välja en annan avhopp punkt när du bokar.

Hotell i närheten av London Kensington, Storbritannien

Våra kunder har starkt rekommenderat ett antal hotell i närheten. Om du funderar på att stanna en natt, två nätter eller ens ett par veckor, så kolla in några av hotellen The Soho Hotel, Best Western The Boltons Hotel, The Connaught, Berjaya Eden Park London Hotel, The County Hotel Woodford, Sydney House Chelsea, The Cranley, The Capital, The Athenaeum, The Park Lane Hotel och  London. Du kommer inte bli besviken!

Hotellet The Soho Hotel är den mest populära i närheten av London Kensington. Det ligger ca 4,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Design Hotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i London Kensington

8,0 / 10
Bil och service, första klass.
Inga problem, bra service.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre