Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Nis

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Serbien och Montenegro, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Om du vill ett fordon ska överlämnas till dig vid Nis kan vi leverera och genom att boka online kan vi spara dig allt besvär för att fylla i tröttsamma pappersarbete vid ankomst.

Hur får vi våra priser? Det är enkelt, vi bara arbetar med ett stort antal välrenommerade hyrbilsföretag i hela arbetet och jämföra deras priser. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi vill inte bara välja våra leveranser baseras på det pris de erbjuder, utan också för de tjänster de tillhandahåller och kvaliteten på sina fordon. Från denna kan du vara säker på att du kommer få en trevlig upplevelse hyrbil för Nis. Vi använder företag såsom Hertz, Europcar och Avis för att nämna några.

Det finns ingen anledning till oro när du hyr en bil med Elephant Car Rental. Vår biluthyrning i Nis kommer med Skadeförsäkring, undantag stöld och ansvarsförsäkring.

Vi har över 50 olika bilmärken finns för Nis från ett antal olika tillverkare som innehåller BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Seat and Skoda. Vissa specifika bilmodeller ingår Fiat Panda, Ford Galaxy, Jaguar S Type, Mercedes C220, Mercedes Vito, Peugeot 307 and Peugeot 407. Om du har 2 eller flera stora resväska då kan du överväga att starta fordonets storlek du tittar på.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Generala Milojka Lesjanina 29a, Nis, 18000.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Nis, Serbien och Montenegro

Letar du efter ett ställe att bo? Det finns flera högt värderade hotell som inom 15 km (12 miles) från Nis. Några av dessa inkluderar Best Western Hotel My Place, Ozren Hotel Niska Spa, Regent Club Hotel Nis och  Nais Hotel Nis.

Hotellet Best Western Hotel My Place är den mest populära i närheten av Nis. Det ligger ca 0,4 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Best Western Intl hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Nis

8,0 / 10
Hela processen var mycket lätt!!
Utmärkt service. Härlig bil.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre