Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Ponta Delgada City

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Portugal, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Elephant Car Rental har ett stort nätverk av hyrbilsföretag i hela världen och på Ponta Delgada City. Vår totala nätverk överstiger nu 1 200 hyrbilsföretag och vi bara arbeta med företag som uppfyller våra höga krav. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vårt mål är att ge bästa biluthyrning för dig, så vi ett nära samarbete med alla ledande biluthyrningsfirmor i Portugal så har vi tillgång till sin lägsta möjliga priser. Vårt system kommer då att filtrera genom alla dessa priser så att vi kan erbjuda dig fantastiska besparingar på högsta kvalitet biluthyrning.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Portugal från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Toyota Yaris, på Ford Focus 3dr, på Mercedes C220 Cdi, på Volkswagen Sharan och Fiat Ducato så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Campo São Francisco, 19, São Miguel.

Stressfri, säker hyrbil bokningar med första klass kundvård, levererat av vänliga människor.

Hotell i närheten av Ponta Delgada City, Portugal

Våra kunder har starkt rekommenderat ett antal hotell i närheten. Om du funderar på att stanna en natt, två nätter eller ens ett par veckor, så kolla in några av hotellen Hotel Acores Atlantico, Hotel Canadiano, Hotel Do Colegio, Avenida Hotel, Comfort Inn Ponta Delgada, Hotel Ponta Delgada, Hotel Talisman, Hotel Marina Atlantico, Antillia Hotel Apartamentos och  Estalagem Senhora Da Rosa. Du kommer inte bli besviken!

Hotellet Hotel Acores Atlantico är den mest populära i närheten av Ponta Delgada City. Det ligger ca 1,0 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Reconline hotellkedja.

Närliggande Destinationer