Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Lagos

För att få ut det mesta av dina resor varför inte hyra en bil på Lagos. Elephant Car Rental är din ideala valet, kan vi erbjuda de lägsta priserna runt med kan ge första klassens kundservice på 26 olika språk. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Hur får vi våra priser? Det är enkelt, vi bara arbetar med ett stort antal välrenommerade hyrbilsföretag i hela arbetet och jämföra deras priser. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi får också rabatter på upp till 35% och detta överförs direkt till alla våra kunder. Elephant Car Rental har samarbetat med stora hyrbil leverantörer med namn som Hertz, Avis, Europcar, Budget och sparsam för att kunna erbjuda dig fantastiska erbjudanden på Lagos biluthyrning. Vi arbetar också med mindre oberoende biluthyrare på området för Lagos som uppfyller våra riktlinjer för kvalitet och har hög kvalitet fordon till en låg kostnad.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Boka din billiga hyrbil för Lagos säkert på nätet och välja på ett brett utbud av fordon från låga alternativ kostnad ekonomi som inkluderar men inte begränsat till Chevrolet Matiz, på Renault Twingo, på Peugeot 206 och Peugeot 206 genom till vår lyxiga sortiment som Jaguar S Type, på Jaguar S Type och Citroen C8. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

En bil reserverade på denna plats kan hämtas på adressen Rua Victor Costa E Silvia, 18a, Lagos, 8600-764.

Vill du lägga till en extra förare för att din försäkring? Du kan normalt lägga till ytterligare drivrutiner från så lite som 4 euro per dag. Kolla in våra kampanjer som vissa bilar kommer att innefatta en extra förare gratis!

Vårt hotell Rekommendationer

Letar du efter hotell i närheten av Lagos? Det finns många webbplatser som kan förse dig med närliggande hotell, men du kanske vill ta en titt på Meia Praia Beach Club, Hotel Algarve Casino, Monte Dourado, Jardim Do Vau, Tivoli Carvoeiro, Clube Brisamar, Tivoli Marina Portimao, Vigia Resorts The View, Vigia Resorts - Parque Da Floresta Golf Leisure Resort och  Aparthotel Vila Luz. Dessa är de mest populära och mycket billigt.

Förmodligen det optimala valet är Meia Praia Beach Club. Våra kunder har betygsatt denna den högsta. Du kan fånga så taxi resa på 4,6 km avstånd för att nå detta hotell. Hotellkedjan Great Hotels Of The World äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Lagos

8,0 / 10
Som vanligt, alla mycket effektiv.
Väldigt bra. Tack.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre