Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Faro City

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Portugal, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Om du letar efter den perfekta Faro City biluthyrning paket kommer vi inte att göra dig besviken oavsett om du funderar på att boka din semester eller affärsresa.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi är här för att ge dig det fordon som du väljer till verkligt värde för pengarna.

Vår försäkring alternativet kör bort dina bekymmer för en olycka som våra omfattar alla kommer att täcka dig i händelse av en olycka.

Vi har ett stort urval av biltyper från små stadsbilar upp till 4x4 och familjebussar så oavsett om det är en familjesemester eller sammanfattning helg kommer vi att ha ett antal fordon som passar dig och dina behov. Om du har mycket bagage du överväga detta när du väljer din biltyp.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Av.da Republica,2, Faro, 8000-079.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Faro City, Portugal

Om du avser att stanna i närheten Faro City och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Luna Hotel Atismar, Formosa Park Hotel Apartamento, Hotel Faro, Alfamar Beach & Sport Resort, Hotel Quinta Do Lago, Vila Sol Spa & Golf Resort, Best Western Hotel Dom Bernardo, Dom Pedro Golf Hotel, Dom Pedro Marina Hotel och  Hotel Eva. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Hotellet Luna Hotel Atismar är den mest populära i närheten av Faro City. Det ligger ca 15,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Hotusa hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Faro City

10,0 / 10
Bil perfekt, personalens vänliga och hjälpsamma. Tack.
Hjälpsam och trevlig personal. Bilen ren och städad
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre