Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Astana Flygplats

Elephant Car Rental är ett av de största nätverken biluthyrning som kan ge det lägsta priset biluthyrning i 30 000 annan flygplats och destinationer i staden. Hyrbil Astana Flygplats är inte annorlunda, med priser som börjar på £16 en dag, vi några av de lägsta priserna runt. Om du vill ett fordon ska överlämnas till dig vid Astana Flygplats kan vi leverera och genom att boka online kan vi spara dig allt besvär för att fylla i tröttsamma pappersarbete vid ankomst.

Så du kan ställa frågan "Hur vet vi våra priser är de lägsta?" - Vi arbetar med ett stort antal pålitliga biluthyrare över hela världen så vi vet vad priser varje bolag erbjuder. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Anledningen vår hyrbil Astana Flygplats är så rimligt pris är att vi söker företag som Avis, Alamo Rent A Car, Auto Europe, företag, Europcar, Hertz, Holiday Autos, Sixt, Thrifty biluthyrning och National. Vi vet vad varje företag erbjuder och du kommer att ge dig de bästa från alla dessa och många andra företag.

Det finns ingen anledning till oro när du hyr en bil med Elephant Car Rental. Vår biluthyrning i Astana Flygplats kommer med Skadeförsäkring, undantag stöld och ansvarsförsäkring.

Vi har ett antal ekonomi och lyxbilar tillgänglig som sträcker sig från en Citroen C1 upp en Jaguar S Type. Om du reser i en grupp så kan vi också tillgodose dina behov med ett antal 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Renault Espace, på Volkswagen Sharan, den Peugeot 807, den Volkswagen Caravelle, på Fiat Ducato och Toyota Minibus. Om du har 2 eller flera stora resväska då kan du överväga att starta fordonets storlek du tittar på.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i Astana Flygplats

Inom 12 miles (15 Kilometer) av Astana Flygplats finns det några mycket populära hotell. Om du behöver en plats att bo för din semester på affärsresa så ta en titt på Radisson Hotel och  Astana.

Hotellet Radisson Hotel, Astana är beläget 15,1 km från Astana Flygplats och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av Radisson Hotels And Resorts hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Mest populära bil hyra destinationer