Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Sligo

Elephant Car Rental är ett av de största nätverken biluthyrning som kan ge det lägsta priset biluthyrning i 30 000 annan flygplats och destinationer i staden. Hyrbil Sligo är inte annorlunda, med priser som börjar på £16 en dag, vi några av de lägsta priserna runt. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Vi söka och jämföra över 1 200 hyrbilsföretag som omfattar lokala och internationella företag. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi arbetar med alla ledande biluthyrare i Irland och har tillgång till sina priser de kommer att erbjuda dig för Sligo biluthyrning. Vi kommer att erbjuda dig en bil från den bästa leverantören. Vi do inte bara base val på priset, men vi kommer också att överväga kvaliteten av fordonet och kunden tjänster de erbjuder samt de försäkringar och extras som ingår.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Irland från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Volkswagen Polo, på Ford Focus 3dr, på Mercedes C220, på Citroen C8 och Fiat Ducato så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till C/o Connollys Garage, Carraroe, Sligo, Not Avail, Sligo, C.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i Sligo

Letar du efter hotell i närheten av Sligo? Det finns många webbplatser som kan förse dig med närliggande hotell, men du kanske vill ta en titt på Sligo Park Hotel, Best Western Sligo Southern, Radisson Blu Hotel & Spa, Sligo, Clarion Hotel Sligo, Markree Castle Hotel (a Manor House Hotel), Best Western Sligo Southern Hotel, Tower Hotel, Yeats Country Hotel, Spa & Leisure Club, The Glasshouse och  Castle Dargan Hotel. Dessa är de mest populära och mycket billigt.

Hotellet Sligo Park Hotel är beläget 0,6 km från Sligo och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av SynXis hotellkedja.

Närliggande Destinationer