Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Limerick City

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Irland, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vi har över 11 års erfarenhet av att hitta det lägsta priset biluthyrning över hela världen.Boka idag och du kommer inte bli besviken.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. De leverantörer som vi använder plockas för service och kvalitet, men också för bra priser som kan erbjuda till våra kunder. Några av de företag vi använder finns välkända namn som Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty och Avis för att nämna några.

Allriskförsäkringar, fördelning bistånd, ansvarsförsäkring och fordon undantag stöld kommer alla som standard på alla fordon hyrda från oss på Limerick City i Irland.

Boka din billiga hyrbil för Limerick City säkert på nätet och välja på ett brett utbud av fordon från låga alternativ kostnad ekonomi som inkluderar men inte begränsat till Chevrolet Matiz, på Renault Twingo, på Opel Corsa och Vauxhall Corsa genom till vår lyxiga sortiment som Bentley Continental, på Jaguar S Type och Ford Galaxy. Ta dig tid att se alla våra fordon och göra det bästa valet för din hyrbil.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Unit 5, Rhebogue,, Park Street,, Limerick, Not Avail, Limerick, M.

Kreditkort säkerhet är garanterad - Vi använder avancerade Secure Socket Layer kryptering som tillhandahålls av Verisign. Detta är den ledande säkerhetsbarriären som garanterar ditt kreditkort är helt säker medan bokning online.

Hotell i närheten av Limerick City, Irland

Om du avser att stanna i närheten Limerick City och har inte hittat boende ännu så kan vi rekommendera hotell såsom Fitzgerald Woodlands Hotel, Bunratty Meadows Bed And Breakf, The Two Mile Inn Hotel, Maldron Hotel Limerick And Leisure Centre, Best Western Perys Hotel, Bunratty Castle Hotel, Adare Manor Hotel Golf Resort, Radisson Blu Hotel & Spa, Limerick, Absolute Hotel & Spa och  Clarion Suites Limerick. Dessa har högt betyg av ett antal av våra kunder.

Hotellet Fitzgerald Woodlands Hotel är den mest populära i närheten av Limerick City. Det ligger ca 15,2 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Utell Connect hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Limerick City

8,0 / 10
Mycket glad. Bättre bil än väntat
Aldrig har några klagomål med dig.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre