Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Accra Hotel Novotel

Elephant Car Rental är ett av de största nätverken biluthyrning som kan ge det lägsta priset biluthyrning i 30 000 annan flygplats och destinationer i staden. Hyrbil Accra Hotel Novotel är inte annorlunda, med priser som börjar på £16 en dag, vi några av de lägsta priserna runt. Om du vill ett fordon ska överlämnas till dig vid Accra Hotel Novotel kan vi leverera och genom att boka online kan vi spara dig allt besvär för att fylla i tröttsamma pappersarbete vid ankomst.

När vi kommer att hitta de bästa vi kommer att jämföra priserna från våra godkända nätverk av över 1 200 biluthyrningsfirmor över hela världen. För Accra Hotel Novotel biluthyrning, kommer vi att få en fullt integrerad citat från varje företag och erbjuder dig det bästa erbjudandet för ett antal olika fordonstyper. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. De leverantörer som vi använder plockas för service och kvalitet, men också för bra priser som kan erbjuda till våra kunder. Några av de företag vi använder finns välkända namn som Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty och Avis för att nämna några.

Det finns ingen anledning till oro när du hyr en bil med Elephant Car Rental. Vår biluthyrning i Accra Hotel Novotel kommer med Skadeförsäkring, undantag stöld och ansvarsförsäkring.

För Accra Hotel Novotel kan du välja lyxbilar som BMW 5 Series, på Audi A6 och Jaguar S Type. Vi har smarta bilar för de som bryr sig om miljön men du måste boka tidigt för dessa är det endast ett litet lager tillgängliga för Accra Hotel Novotel, ekonomi bilar som VW Lupo, på Daihatsu Charade 3 Dr, på Volkswagen Polo och Volkswagen Polo och bilar familj för att passa 7, 9 eller 12 personer som Volkswagen Touran, på Ford Galaxy och Volkswagen Caravelle. Om du har 2 eller flera stora resväska då kan du överväga att starta fordonets storlek du tittar på.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Accra Business District, Accra, Pmb 35.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i Accra Hotel Novotel

Affärsresenärer kan försöka bo i närheten Accra Hotel Novotel på ett hotell. Det finns ett antal hotell anpassade för affärsresenärer och dessa inkluderar Le Maquis, Novotel Accra City Centre, Yegoala Hotel Accra, Earlbeam Hotel, Afwel Lodge Hotel, Korkdam Hotel, Bw Premier Accra Airport Htl, His Majestys Hotel, Royal Dede Caesar Hotel och  Crown Liberty Hotel.

Hotellet Le Maquis är beläget 2,7 km från Accra Hotel Novotel och är en av de mest populära. Detta hotell är en del av Leading Hotels Of The World hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Mest populära bil hyra destinationer