Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Bordeaux

Oavsett om du reser till Bordeaux för en affärsresa eller en semester, låt Elephant Car Rental sköta hela din behov hyrbil. Boka online idag och du kan spara upp till 35%. Våra hyror för Elephant Car Rental börja från knappt £16 en dag med en av de största urval av fordon som finns tillgängliga. Boka snabbt men eftersom Elephant Car Rental hyrbil blir slutsåld snabbt. Vi har tusentals fordon som finns i vår flotta som spänner 30 000 olika platser över 30 länder. Om vi inte har bilen du letar efter något annat företag!

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vi jämför hela tiden priserna på företag som Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Biluthyrning, Alamo och Sixt att hitta det bästa priset för Bordeaux biluthyrning.

Alla våra priser är inklusive fullt så boka i dag och spara pengar på din semester eller affärsresa biluthyrning.

Vi har ett stort urval av biltyper från små stadsbilar upp till 4x4 och familjebussar så oavsett om det är en familjesemester eller sammanfattning helg kommer vi att ha ett antal fordon som passar dig och dina behov. Vi råder alltid våra kunder att överväga hur mycket bagage de har. Till exempel, en kompakt bil kommer inte lämplig för 4 personer med 4 stora resväskor.

Detta fordon kan samlas in på 16 Rue Thales Parc Chateau Rouquey, Merignac, 33700.

Hotell i närheten

Om du är en affärsresenär och behöver inte bo på boende i närheten kan du kanske vill överväga några av de lokala hotellen. Dessa inkluderar Hotel Le Continental, Alton Hotel, Exclusive Hotel De La Presse, Best Western Royal Saint Jean, Quality Suites Bordeaux Begles, Burdigala Hotel, Best Western Grand Hotel Francais, Best Western Bordeaux Bayonne Etche-ona, Pullman Bordeaux Aquitania och  Hotel Restaurant Kyriad Bordeaux Lac.

Den högt rankade hotell Hotel Le Continental är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 2,7 km från Bordeaux och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Reconline äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Bordeaux

9,0 / 10
Det var bra, utan krångel gratis. Tack.
Allt gick mycket smidig och exakt bokad.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre