Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Bordeaux Centralstation

Hyra en bil för Elephant Car Rental är den bästa lösningen för att kunna besöka de lokala områden fritt, utan krångel med kollektivtrafik eller taxi, som kan hamna i ett mycket dyrt och obekvämt lösning. Var inte begränsas av den strikta tidtabellen för ett busstur eller dyra priser för lokala taxibilar. Hyr en bil vid Bordeaux Centralstation för att se staden och dess omgivningar med den frihet du förtjänar.

Vi vet att priserna vi citerar är de billigaste runt. Vi arbetar i nära partnerskap med över 1 200 välrenommerade hyrbilsföretag så vi vet var affären finns. Genom att jämföra denna mängd företag vi vet vilka företag som erbjuder de lägsta priserna och vad statister de tillhandahåller. Av detta kan vi avgöra vilken som är bästa lösningen för dig och alla våra kunder. Rabatter vi får tas av och skickas direkt till våra kunder. Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Vår Bordeaux Centralstation hyrbil ingår:

  • e parts Försäkring
  • Stöldskydd
  • körskador Omslag
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad . Hyrbil i USA kommer med en frivillig försäkring.

Boka din billiga hyrbil för Bordeaux Centralstation säkert på nätet och välja på ett brett utbud av fordon från låga alternativ kostnad ekonomi som inkluderar men inte begränsat till Chevrolet Matiz, på Renault Twingo, på Kia Picanto och Kia Picanto genom till vår lyxiga sortiment som Jaguar S Type, på Mercedes E320 Cdi och Ford Galaxy.

Vi har många andra plocka upp platser i och runt närheten av Bordeaux Centralstation, så om Bordeaux Centralstation biluthyrning är inte det perfekta läget kolla de platser Bordeaux Roullet (0 Km) Bordeaux Barriere (1 Km) Bordeaux Pont De Pierre (2 Km) Bordeaux (2 Km) Gradignan (6 Km) Bordeaux Flygplats (12 Km) . Du kan hitta dessa mycket bekvämare och oroa dig inte, vi kan fortfarande ge dig bra priser! Den uppsamlingsplats för denna plats är Rue Des Terres De Bordes -no Truck! Gare St Jean Sortie Belcier, Bordeaux, 33800.

Från Bordeaux Centralstation kan vi tillåta dig att släppa din bil utanför på en annan plats om det är mer bekvämt för dig. Om du behöver göra detta så måste du välja en annan avhopp punkt när du bokar.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

6 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Bordeaux Centralstation

8,9 / 10
Mycket lätt krångel fria Biluthyrning.
Snabb och effektiv service, bra gjort.
Snabbt och effektivt på upphämtning och återlämning.
Ett rättvist pris och en bra service.
Bra service. Snabbt och effektivt.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre