Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Göteborg Centralstation Bilhyra

Hämta
Folkungagatan 14, Gothenburg, 411 02 (Sverige)
Lämna
Ålder
Valuta 
Typ av bil
Hemland

Närliggande Destinationer

Busterminal Nils Ericsonsplatsen 14, Gothenburg, 411 03
Sodra Vagen 23, Gothenburg, 41131
Din Bil Grafiska Vagen, Gothenburg, 41263
Hising Backa (4,9 km)
Hisingen, Salsmastaregatan 32, Goteborg, 422 46
Importgatan 3, Gothenbourg, 44246
Molndal (6,8 km)
Europcar C/o Audi Jolengatan 21, Molndal, 431 49
Norra Langebergsgatan 3, Vastra Frolunda, 40097
Orrekulla Industrigata 18, Hisings Kärra, 425 36
Only Del Flight Fr,ww No Walkin, Gothenburg, 41101
Ytterby - Hertz (17,6 km)
Hollandsgatan 1, Ytterby, 44250
Kungalv (17,9 km)
Bultgatan 38, Kungalv, 44225
» » » Göteborg Centralstation

Hyrbil Göteborg Centralstation

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Sverige, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Vår billig hyrbil Göteborg Centralstation är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Fastställande av bästa för Göteborg Centralstation biluthyrning är inte svårt. Allt du behöver göra arbete i samarbete med alla de bästa företagen på Göteborg Centralstation och det är vad vi gör. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Med tillgång till över en miljon hyra fordon, vår sökmotor söker leverantörer som inkluderar Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo och sparsam och lokala biluthyrning leverantörer kan du vara säker är hög kvalitet och har ett lågt pris.

Alla hyrbil för Göteborg Centralstation är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Vi har ett stort urval av över 100 olika bilmodeller i Sverige från liten stad bilar ända upp till 4x4 och familjebussar. För att nämna några, har vi Volkswagen Lupo, på Opel Corsa, på Seat Leon, på Peugeot 607, på Peugeot 807 och Mercedes Vito så oavsett om det är en familjesemester, snabb weekend, en affärsresa eller en stor grupp av resenärer, är vi säkra på att vi kommer att ha en bil som passar alla dina behov. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Folkungagatan 14, Gothenburg, 411 02.

Kreditkort säkerhet är garanterad - Vi använder avancerade Secure Socket Layer kryptering som tillhandahålls av Verisign. Detta är den ledande säkerhetsbarriären som garanterar ditt kreditkort är helt säker medan bokning online.

Hotell i närheten av Göteborg Centralstation, Sverige

Hotell Liseberg Heden, Royal Hotel, Clarion Collection Hotel Odin, Best Western Tidbloms Hotel, Lorensberg Hotel, Hotel Onyxen, Quality Hotel Panorama, Mornington Hotel Göteborg, Euroway Hotel och  Best Western Hotel Eggers är alla hotell i närheten.

Hotellet Hotell Liseberg Heden är den mest populära i närheten av Göteborg Centralstation. Det ligger ca 1,0 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Worldhotels hotellkedja.

Närliggande Destinationer

Kunden Recensioner

Genomsnittligt betyg: (4,5 av 5). Våra senaste recensioner visas nedan.
"1: a klass tjänsten från början till slut!"
"Grundligt rekommenderas!"