Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Badalona

Med fler och fler semesterfirare och affärsresenärer kommer att Spanien, vi på Elephant Car Rental har satt upp bra erbjudanden med lokala leverantörer hyrbil och stora företag namn. Om du letar efter den perfekta Badalona biluthyrning paket kommer vi inte att göra dig besviken oavsett om du funderar på att boka din semester eller affärsresa.

Vi söka och jämföra över 1 200 hyrbilsföretag som omfattar lokala och internationella företag. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Elephant Car Rental har samarbetat med stora hyrbil leverantörer med namn som Hertz, Avis, Europcar, Budget och sparsam för att kunna erbjuda dig fantastiska erbjudanden på Badalona biluthyrning. Vi arbetar också med mindre oberoende biluthyrare på området för Badalona som uppfyller våra riktlinjer för kvalitet och har hög kvalitet fordon till en låg kostnad.

Vår försäkring alternativet kör bort dina bekymmer för en olycka som våra omfattar alla kommer att täcka dig i händelse av en olycka.

7 och 9-sits fordon finns också tillgängliga om du tar hela familjen eller reser i en liten grupp. Vi har fordon som bland annat Citroen C8, på Citroen C8, Citroen C8 det är de Mercedes Viano, den Volkswagen Caravelle och Fiat Ducato men tillgången på samtliga dessa fordon begränsat så se till att boka långt i förskott . Om du har mycket bagage du överväga detta när du väljer din biltyp.

För att samla ditt fordon för den här platsen gå till Marques De Montroig 88 B Barcelona, Badalona, 08912.

Vill du ta bilen till ett annat land samtidigt som hyra? Vi kan erbjuda detta på ca 70% av våra fordon. Om du funderar på detta då kontrollera regler och villkor på steg 2 för fordonet du vill hyra. Om det är tillgängligt måste du tala om vår personal när du hämtar din bil så att de kan lägga till extra försäkringsskydd.

Hotell i närheten av Badalona, Spanien

Badalona har många hotell där du kan njuta av skönhetsbehandlingar och avkoppling och det finns också många fina barer och restauranger där du kan uppleva en internationell blandning av livsmedel.

Hotellet Salles Hotel Ciutat Del Prat är den mest populära i närheten av Badalona. Det ligger ca 19,3 km. Om du behöver komma till hotellet så många taxibilar kommer att kunna ta dig till den. Detta hotell är en del av Reconline hotellkedja.

Närliggande Destinationer