Hitta de billigaste citat genom att söka 1 200 företag biluthyrning

Sök biluthyrare

Skadeförsäkring
Fordon Stöldförsäkring
Obegränsad körsträcka
Ansvarsförsäkring
Avbokning
Fantastiska priser Garanterat
Ändringar
100% Secure Online Betalningar

Hyrbil Perpignan Centralstation

Oavsett om du reser till Perpignan Centralstation för en affärsresa eller en semester, låt Elephant Car Rental sköta hela din behov hyrbil. Boka online idag och du kan spara upp till 35%. Våra hyror för Elephant Car Rental börja från knappt £16 en dag med en av de största urval av fordon som finns tillgängliga. Boka snabbt men eftersom Elephant Car Rental hyrbil blir slutsåld snabbt. Vår billig hyrbil Perpignan Centralstation är därför den perfekta paket för både resenärer på en budget eller som vill ha en lyxig bil.

Hur får vi våra priser? Det är enkelt, vi bara arbetar med ett stort antal välrenommerade hyrbilsföretag i hela arbetet och jämföra deras priser. Vi har äkta fynd uppe företag hyra bil. Vårt mål är att ge bästa biluthyrning för dig, så vi ett nära samarbete med alla ledande biluthyrningsfirmor i Frankrike så har vi tillgång till sin lägsta möjliga priser. Vårt system kommer då att filtrera genom alla dessa priser så att vi kan erbjuda dig fantastiska besparingar på högsta kvalitet biluthyrning.

Alla hyrbil för Perpignan Centralstation är fullt integrerat så att du inte har någon anledning att oroa sig en sak.Vi inkluderar:

  • Collision Damage Dispens
  • ansvar gentemot tredje part
  • Vehicle Stöldförsäkring
För den här veckan bara vi kommer att inkludera obegränsad körsträcka utan extra kostnad .

Om du funderar på att ta hela familjen har vi ett antal av 7, 9 och 12 sits tillgängliga fordon inklusive Citroen C8, på Renault Espace, den Volkswagen Sharan, den Mercedes Vito, den Mercedes Vito och Mercedes Vito. Tänk på mängden bagage du tidigare har valt ditt fordon.

Detta fordon kan samlas in på Gare Tgv Centre "del Mon" Boulevard Saint Assiscle, Perpignan, 66000.

Hotell i närheten

Letar du efter hotell i närheten av Perpignan Centralstation? Det finns många webbplatser som kan förse dig med närliggande hotell, men du kanske vill ta en titt på All Seasons Perpignan Le Canet, Kyriad Perpignan Centre, Novotel Perpignan, La Villa Duflot, Park Hotel, Comfort Hotel Airport, Mercure Perpignan Centre, Mercure Perpignan Nord, Citea Perpignan och  Campanile Perpignan. Dessa är de mest populära och mycket billigt.

Den högt rankade hotell All Seasons Perpignan Le Canet är den mest populära av alla våra rekommenderade hotell.Det finns runt 12,5 km från Perpignan Centralstation och du kan lätt ta sig dit med någon av de lokala taxibilar. Hotellkedjan Accor Hotels äger detta hotell.

Närliggande Destinationer

Våra recensioner

2 användare har betygsatt oss för vår hyrbil i Perpignan Centralstation

10,0 / 10
Än en gång snabbt, enkelt och bra service.
Inget krångel hyra, stor bil, vänlig personal.
Recensioner online

100 000+ användare har betygsatt vår biluthyrningsleverantör

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre